One Two
Veröffentlichungen
  • Stefanie Bröring, Sukhada Khedar (forthcoming): Regulatory compliance and company strategies: The case of the Nutrition and Health Claims Regulation (EC) No. 1924/2006. Governing food law with Economics (working title).
  • Wensing, J., Bröring, S. (forthcoming) Functional Ingredients: Market Research. Kirk-Othmer encyclopedia of chemical technology.
  • Tiso, T., Thies, S., Müller, M., Tsvetanova, L., Carraresi, L., Bröring, S., Jaeger, K-E., Blank, L.M. (2017): Rhamnolipids: Production, Performance, and Application, in Consequences of Microbial Interactions with Hydrocarbons, Oils, and Lipids: Production of Fuels and Chemicals (Edited by Sang Yup Lee): pp. 1-37, Springer International Publishing, Link.

  • Khedkar, S., Ciliberti, S., Bröring, S., (2016): "The EU health claims regulation: implications for innovation in the EU food sector", British Food Journal, Vol. 118 Iss: 11, pp. 2647 – 2665, Link.

  • Ciliberti, S., Carraresi, L., Bröring S., (2016): “External knowledge sources as drivers for cross-industry innovation in the Italian food sector: does company size matter?”, International Food and Agribusiness Management Review, 19(3): 77-98, Link.

  • Bröring, S., Khedkar, S., Ciliberti, S. (2016): Reviewing the Nutrition and Health Claims Regulation (EC) No. 1924/2006: What do we know about its challenges and potential impact on innovation?, International Journal of Food Sciences and Nutrition: 1-9, Link.
  • Bornkessel, Sabine; Bröring, Stefanie and Omta, (SWF) Onno (2016)
    Cross-industry collaborations in the convergence area of functional foods,
    in: International Food and Agribusiness Management Review, Vol. 19 (2)
  • Ciliberti, S., Carraresi, L., Bröring, S. (2016): Drivers of innovation in Italy: food versus pharmaceutical industry, British Food Journal 118(6): 1292-1316Link.

 

 
Sie sind hier: Startseite

Technologie- und Innovationsmanagement im Agribusiness

Der neue Lehrstuhl für Technologie- und Innovationsmanagement im Agribusiness, Inhaberin Frau Prof. Dr. Stefanie Bröring,  befasst sich mit aktuellen Themen des Managements der Agrar- und Ernährungswirtschaft und fokussiert dabei insbesondere auf Fragestellungen des Technologie- & Innovationsmanagements. Wir stehen für eine enge Verzahnung von Theorie und Praxis in Forschung und Lehre. In unserer Arbeit nutzen wir ein breites Spektrum aus quantitativen und inhaltsanalytischen Methoden zur Analyse betriebswirtschaftlicher Fragestellungen in verschiedenen Anwendungsfeldern der Agrar- & Ernährungswirtschaft bzw. der BioÖkonomie.

DSC_0006_klein.JPG

 

Kontakt

Professur für Technologie- und Innovationsmanagement im Agribusiness
Prof. Dr. Stefanie Bröring
Meckenheimer Allee 174
53115 Bonn

Sekretariat:
Agnes Böing
Tel.: 0228 73 3503
Fax: 0228 73 3431
sekretariat-tim@ilr.uni-bonn.de

Öffnungszeiten Sekretariat:
Montag: 13:30-16:00
Dienstag: 09:00-11:30 u. 13:30-16:00
Donnerstag: 09:00-11:30 u. 13:30-16:00

Artikelaktionen